Få ditt köp skyddat upp till 50.000 kr om något problem inträffar. Som medlem på PriceRunner ingår alltid Köpgaranti hos oss.
Denna tjänst är gratis och gäller för registrerade PriceRunner medlemmar. Du som inte redan är medlem hos PriceRunner och besökt oss genom dem kan också ta del av Köpgarantin genom att inom 60 minuter efter ditt köp registrera dig. Att bli medlem hos PriceRunner kostar inget och tar bara ett par minuter! Skaffa PriceRunner Köpgaranti idag

Med PriceRunner Köpgaranti får du ersättning för skadad vara, om leverans av varan uteblir, om en enskild vara saknas vid leverans eller om varan är felaktig. För att Köpgarantin ska gälla så behöver beställningen vara adresserad till dig som privatperson. Du får endast ersättning för direkt ekonomisk skada som du lidit, inköpskostnader och fraktkostnader.

PriceRunner Köpgaranti lämnar ingen ersättning för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter. Besök PriceRunner för att ta del av kompletta villkor och regler samt lista på kategorier som är undantagna.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing