Om oss

Välkommen till Norrbottens Klockbutik på nätet!
Butiken SnyggaKlockor.com ägs av JSV Trading AB med säte i Kiruna kommun, Norrbottens Län.

Hos SnyggaKlockor.com hittar du klockor för alla tillfällen. Vi har ett stort utbud av trendiga och stilrena klockor från några av världens mest välkända varumärken. Hos oss kan du köpa klockor online till otroligt bra priser och med snabb leverans direkt till din dörr.

Vi erbjuder klockor för både män och kvinnor och har modeller i många olika färger och stilar - allt ifrån sportiga och avancerade klockor till klassiska och eleganta modeller. Vårt sortiment inkluderar klockor från varumärken som Armani, Skagen, Casio, Hugo Boss, Seiko, Tissot och många andra.

Klockor är mer än bara en tidvisare, det är också en accessoar som kan göra ditt outfit komplett. Hos SnyggaKlockor.com kan du hitta den perfekta klockan som passar till just din stil och personlighet. Här hittar du alltid det senaste inom klockmode och vi uppdaterar ständigt vårt sortiment för att erbjuda våra kunder det allra senaste.

SnyggaKlockor.com är en svensk klockbutik på nätet som grundades med passionen för klockor och design. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med ett köp, vi är lyhörda för våra kunders önskemål och strävar efter att leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Oavsett om du ska köpa en ny klocka till dig själv eller letar efter en perfekt present till någon speciell, så kommer du definitivt att hitta en fin klocka hos SnyggaKlockor.com. Utforska vårt stora sortiment idag och hitta din nya favoritklocka!

Kontakt

JSV Trading AB
Kyrkogatan 10A, 1001
981 31 Kiruna
Sverige
Org.nr: 556978-8713
VAT-Nummer: SE556978871301

Mail: info@snyggaklockor.com
Tel: +46730443717

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing