Allmänna villkor

För dig, som är privatperson, gäller Distansavtalslagen (se nedan angående ångerrätt) samt Konsumentköplagen, som har strikta bestämmelser, vilket innebär att lagen gäller, trots att du har avtalat om något annat. För företag, inklusive enskilda näringsidkare, gäller Köplagen, som är dispositiv, vilket innebär att avtal mellan företag gäller i första hand före lagen.

Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna fullföra våra åtaganden gentemot dig. Vi skyddar dina uppgifter enligt GDPR, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.

Skulle något villkor befinnas ogiltigt enligt vad som gäller enligt svensk eller EU rätt ska detta inte innebära att köpvillkoren i sin helhet blir ogiltiga utan det ogiltiga villkoret ska i så fall ersättas med likvärdig lagenlig text.

Beställning

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Sådant tillstånd kan ges genom att en förälder skickar sitt uttryckliga tillstånd till oss med e-post. Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk skada kommer vi att kräva skadestånd. 

Priser

Alla priser är i Svenska kronor (SEK) och inkl. moms.
Vid kortbetalning debiteras betalkortet direkt.

Reklamation

Enligt Svensk lag har ni alltid 3 års reklamationsrätt.
Leverantören står för eventuella fabrikations fel och reklamationer. I dessa fall kontaktar ni oss på info@snyggaklockor.com så tar vi hand om ärendet.
Reklamationsrätten täcker inte:
- slarv/misskötsel från kunds sida.
- annat än fabrikationsfel eller fel på materialet.
- fuktskador på klockor som inte är vattenavvisande (minst 10 ATM).
- om serienumret är skadat eller bortslipat.
- om originalbevis inte är bifogat.
- ytskador på länkar, glas, band eller klockfodralet (vilket räknas som användarslitage).
- batterier, band, länkar, krona, kristaller eller annan utsmyckning, såvida vi inte uppmärksammas om det omgående efter mottagandet av klockan.

2 års Garanti

Snygga Klockor garanterar kvaliteten på alla sålda varor. Alla produkter är i original, nya och finns i den ursprungliga förpackningen tillsammans med garantin. 

Om du upptäcker ett fel på en produkt som inköpts genom vårt företag, kontakta oss inom 8 dagar så att vi kan ersätta dig som kund på kortast möjliga tid.

Om produkten i fråga inte längre är tillgänglig kommer pengarna att återbetalas till ditt konto eller bytas mot en annan modell. För brister eller fel som upptäckts under garantitiden, har kunderna två alternativ: vänd dig till oss som återförsäljare eller, för teknisk hjälp från representanten för varumärket i Sverige, som finns i den dokumentation som medföljer produkten. I det första fallet, måste du skicka oss ett mail som anger referensnummer för produkten och beskriver problemet. Efter vår bekräftelse ska varan skickas tillsammans med sin originalkartong och garantin. Vi garanterar en lösning av problemet så snabbt som möjligt, kom ihåg att vi ger er som kunder två års garanti på samtliga våra produkter! Alla produkter som säljs av oss följer EU-lagstiftningen. Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss för hjälp eller förtydliganden.
Vänligen kontakta oss via e-post: info@snyggaklockor.com

Leverans/Frakt

Fri frakt vid köp över 800kr!! 
Fri Expressfrakt vid köp över 1500kr!!

Varorna skickas inom 24/48 timmar. Därefter levereras de efter ca. 3 - 6 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid. Beställningar skickas normalt med, DHL, UPS eller GLS, men undantagsvis kan även andra fraktföretag användas. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Alla varor är försäkrade mot skada och förlust tills att varan levererats till er adress.

På leverans dagen kommer du att få ett mail med tracking nummer så att du kan spåra sändningen på den aktuella leverantörens webbsida.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till det aktuella fraktföretaget eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket och brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 299 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Betalas inte denna kostnad, lämnas kravet till inkasso

Om leveransfirman slarvar bort paketet kan vi markera paketet som borta först efter 30 dagar. Vi kommer inte ersätta er för eventuella förseningar av paket eller leverans, såsom förlorad inkomst.

Ångerrätt/Retur

För privatpersoner tillämpar snyggaklockor.com Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Distans- och Hemförsäljningslagen ger kunden rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt står du som kund för returfrakten.

Om du som kund vill ångra ett köp ska detta meddelas info@snyggaklockor.com inom 14 dagar från mottagande av varan. Ladda ner, fyll i och bifoga denna Ångerblankett.

Du har som kund rätt att undersöka varan innan eventuell retur. Undersökningen ska göras med försiktighet och ej mer omfattande än nödvändigt. Vilket bland annat innebär att eventuell skyddsplast ej får tas bort.

Har varan hanterats i större omfattning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess funktion eller egenskaper kommer snyggaklockor.com debitera dig som kund för värdeminskningen på produkten. Detta gäller även emballaget.Vi ber er att returnera varan komplett samt i originalförpackning om inget annat är överenskommet med snyggaklockor.com.

När returnerad vara är åter snyggaklockor.com lager återbetalas varans belopp exklusive leveranskostnaden. På det belopp som återbetalas har snyggaklockor.com rätt att göra avdrag för värdeminskning. Värdeminskning uppstår när varan brukats mer än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper. Om varan returnerats skadad eller på annat sätt brukats så att ångerrätten ej kan tillämpas kommer den returnerade varan ej att återbetalas och köparen står för returkostnad och eventuellt återsändning om varan önskas åter.

Snyggaklockor.com återbetalar beloppet senast 14 dagar från det att varan är åter snyggaklockor.com lager. Återbetalningen görs via den betalningsmetod som valdes vid köpet eller insättning på bankkonto.

Spara alltid följesedeln tills returen är godkänd av snyggaklockor.com.

Vid retur från kund till snyggaklockor.com står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Öppet köp/Ångerrätt - Företag
Öppet köp tillämpas ej på företag utan vi hänvisar till köplagen.
Eventuellt kan återköp göras med returavdrag beroende på produktens art.
20-50% returavdrag är vanliga beroende på produktens art samt leverantörens villkor.
Vänligen kontakta info@snyggaklockor.com om retur från företag önskas.

Kontakt

JSV Trading AB
Kyrkogatan 10A, Lgh:1001
981 31 Kiruna
Sverige
Org.nr: 556978-8713
VAT-Nummer: SE556978871301

Mail: info@snyggaklockor.com

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing