Varje Scuderia Ferrari klocka är inte bara vacker i design, den är tillverkad av kvalitetsmaterial och komponenter för att erbjuda exakt och pålitlig prestanda. Vi står stolt bakom varje Scuderia Ferrari klocka vi säljer.

Begränsad garanti Scuderia Ferrari Orologi (SFO) garanterar för den ursprungliga konsumenten att hans / hennes klocka under två (2) år från inköpsdatumet kommer att vara fria från brister i material och utförande som hindrar klockan från att fungera ordentligt under normal användning. Vårt ansvar för fel som omfattas av denna garanti är begränsat till reparation eller (efter eget gottfinnande av SFO) ersätter den defekta klockan, utan kostnad.

Denna begränsade garanti omfattar inte analoga batterier, band, armband, kristaller, guld- eller jonplätering eller PVD-finish, kosmetiska problem som repor eller normalt slitage, eller eventuella skador som uppstått vid olyckor eller missbruk, eller från någon ändring, service eller reparation som utförts av någon annan än ett SFO Authorized Service Center.

Denna garanti är ogiltig om tidpunkten inte köptes hos en auktoriserad SFO-återförsäljare, vilket framgår av ett giltigt inköpsbevis. Ett daterat försäljnings- eller presentbevis med namn på återförsäljaren och ett identifierat stilnummer för Scuderia Ferrari-klockan. Alla andra garantier från återförsäljaren är helt deras ansvar.

Ingen person eller företag har behörighet att ändra villkoren för denna garanti. Denna garanti ger konsumenten särskilda juridiska rättigheter. Han / hon kan också ha andra lagstadgade rättigheter som kan variera från stat till stat och land till land. I den omfattning som inte är förbjudet enligt lag är denna begränsade garanti exklusiv och i stället för alla andra garantier, muntliga, skriftliga,